این فعال سیاسی در سخنرانی خود با اشاره به بحث وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه هم ضد تحجر است و هم ضد افکار دینستیز، بنابراین به اعتقاد ما وحدت میان حوزه و دانشگاه مبارک است.
وی گفت: اگر دانشگاه ما دیدگاهش این باشد که متدینین دیدگاهشان در تعارض با علوم جدید نیست و متدینین نیز این دیدگاه را داشته باشند که علوم دانشگاهی در تعارض با دین نیست، آنگاه وحدت میان حوزه و دانشگاه به وجود میآید.
گفت: همه ما اصلاح طلبان به این اعتقاد داریم که کارنامهمان در اقتصاد موفقیت آمیز بوده، سیاست خارجی در جهت کم کردن دشمنیها گام برداشت و دوستان را بیشتر کردهایم و کشورهای خارجی را به سمت سرمایه گذاری در داخل کشور جذب کردهایم که علت عمده آن استفاده از راه و روش درست جریان اصلاحطلبانه بوده است.
وزیر کشور دولت اصلاحات با اشاره به ایجاد اختلاف سلیقه بین دو جناح سیاسی کشور اصلاحطلبان و اصولگرایان، گفت: از سال ۶۶ تاکنون این جریانهای اصلاحطلب و اصولگرا خود را نشان دادهاند، دولتهای سازندگی، اصلاحات، اصولگرا و اعتدال برسر کار آمدهاند و هرکدام کار خود را انجام دادهاند و کارنامه همه این گروهها مشخص شده است. اصولگرا و اصلاحطلب در حوزههای فرهنگ، سیاست، اقتصاد و غیره نظرات متفاوتی دارند اما این تفاوت دیدگاهها در هدف نیست بلکه در اجرا است و همه میخواهند که انقلاب اسلامی به سربلندی برسد.
وی افزود: در زمان دولت اصلاحات ما شاهد رشد شاخصهای اقتصادی کشور بودیم، اما در دولت بعدی که اصولگرایان بودند نفت با قیمت ۱۲۰ دلار به فروش میرفت و درآمد نفتی حاصل از فروش آن معادل یک قرن تجربه شد، چه نتیجهای به دست آمده است؟
او همچنین به نقش دانشجویان در تحولات سیاسی کشور اشاره کرد و گفت: جنبشهای دانشجویی همیشه در تحولات پیشرو و اثرگذار بودهاند، اگرچه در زمانهای مختلف میزان اثرگذاری آنها کم و زیاد شده است. از دانشجویان تقاضا میکنم انتخابات را به فضای تضارب آرا تبدیل کنند. این فعال سیاسی تاکید کرد: مردم، داور عرصه انتخابات هستند اما اگر بدانند رای آنها در انتخابات تاثیری ندارد، دلسرد میشوند و شرکت نمیکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس سوم با بیان اینکه در دولت اصلاحات قانون تشکیل شوراها اجرایی شد، گفت: در بحث نهادهای مدنی که قانون اساسی به آن تاکید زیادی دارد، در دولت اصلاحات شاهد رشد آنها بودیم.
وی در ادامه افزود: کارنامه همه جریانات سیاسی و دولتها مشخص است اما برخی وقتی کم میآورند و حرفی برای گفتن ندارند به روشهای بدون منطق روی میآورند، در این شرایط دانشجویان باید فضای ارایه تفکرات و اندیشهها را فراهم کنند.
وی با تاکید بر اینکه در انتخابات عرصه باید به محلی برای تضارب آرا تبدیل شود، عنوان کرد: دغدغه دانشجویان در انتخابات همواره این بوده که هرگاه کم آوردهایم از ابزار محدودکننده استفاده کردهایم در حالی که باید عرصه را باز کنیم تا مردم بیایند و به جای رای دادن به تیره و تبارشان، به کسی رای بدهند که افکار عمومی و خواستههای مردم با آنها همراه باشد.
موسویلاری در مورد تایید یا رد صلاحیتها نیز بیان کرد: ما معتقدیم که قانون اساسی، تکلیف همه را روشن کرده و اگر کاندیداهای اصولگرا یا اصلاحطلب رد صلاحیت شدند، باید اجرای مرّ قانون رعایت شود از سوی دیگر باید صلاحیت کاندیداها را حقالناس بدانند و از مسؤولان میخواهیم که شرایط بیاعتمادی مردم را فراهم نکنند. نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان پایان بخش این همایش بود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 22,نوامبر,2024